Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuling fjorton

Morgonen
häver sitt tomma ljus
över sovplatsens hålighet

Tankarna biter levandet
sönder och samman

Den mjuka döden vore älsklig
för ett hopkurat självmedvetande

Den hårda döden
kunde också famnas

I försvinnandet ligger salighet

Sydväst tolv till kuling fjorton




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-25 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP