Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valmöjligheter

Välj hälsa
Välj livet
Välj glädje

När vi är trötta och ledsna

valde vi alltså helt enkelt fel

Skärpning




Fri vers av Terapipoeten
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-25 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten