Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattstilleben / kalligrafi

I den svarta väven syns en tråd av silver
där månljus fallit en gång varje natt
i oräkneliga år
och ytterligare ett

så svep henne om dig
drick vinterljus, svälj snö,
himlen är en målarduk
i drömmen höjer du en osynlig pensel
och tecknar ditt nyfunna namn




Fri vers av Grävling
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-25 12:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om att kunna börja på nytt
2019-01-25

  Nanna X
Vackert och på något vis förlåtande.
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling