Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: © ULJO


Plocka blommor

Jag plockar blommor
till min älskade vän
att det skapar glädje
det har jag på känn

En fager bukett
så ska det vara
viol och prästkrage
och grässtrån bara

Min vän hon är vacker
förtjänar allt gott
blommorna på ängen
som naturen sått

Jag plockar blommor
och smultron jag trär
jag vet att hon blir glad
hon är mig så kär

Smultron på grässtrå
så söta och så goda
blommor vackert vita
och en hoppande groda

Min vän blir säkert glad
för det som jag gör
en gest för kärleken
är väl inget som stör

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 729 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-15 05:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Blombuketter av vilda blommor är så vackra, speciellt men lite fina grässtrån i...så fint diktat...
2019-04-20

  Lars Hedlin
Härligt och varmt i hjärtat!
2019-04-16

  Eva Langrath VIP
Vacker ordblombukett
2019-04-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Blomma upp
för sin Blomma
sådana tag
det gillar jag!
2019-04-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken härlig bukett, att skänka till kärleken!
2019-04-15

  Marita Ohlquist VIP
En kärleksfull bukett, underbart att ge och få!
2019-04-15

  M.Eta
En bukett vilda blommor är många gånger ljuvligare än rosor!
2019-04-15

  Maria Sundelin VIP
Så rart och varmt
2019-04-15

    ej medlem längre
En underbar bukett av ord och blommor.

2019-04-15

  Feliaxel VIP
Fina rader om kärlek
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO