Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag

sol fyllda morgon

mot min kropp i längtan

Med nya steg, dag fyller längtan

Darrar min skälvande kropp

Jordens portvalv, hur djupt

når ögons glöd

Andas din bris, min lätta hand

Min hårda hand

Mitt lätta hjärta

Mitt hårda hjärta

Vi kan bära frukt

Har du ingen längtan?




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-25 14:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP