Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evigheten är slut nu

den där evigheten som du lovade mig
den är slut nu
du tog den inte ifrån mig
men likväl är den borta

kan man bryta någon annans löfte?
för i så fall bröt jag ditt åt dig, tror jag




Fri vers (Fri form) av Elin Wedin
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-25 14:32



Bookmark and Share


  Feliciaspoesi
evigheten kan vara då och där, men inte här och nu. fint skrivet!
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin