Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PYRANDE ASKA

 

I ett ögonblick

av ömhet

 

föll stjärnor

i stilla regn

 

släckte orons

pyrande aska

 

kyssar lätta

som fågelfjät

 

smekte kinder

där tårar fallit

 

i ett ögonblick

av sorg

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-01-25 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finstämt om kärlekens helande kraft.
2019-01-27

  Poeten Salvador VIP
Fint att ställa kärlek och sorg mot varandra
2019-01-26

  M.Eta
Gillar” stilla regn släckte orons aska” fint!
2019-01-26

    ej medlem längre
Med ömsint penna och varma ord!
2019-01-26

  Niliboy
Mycket fint å rofullt!
2019-01-25

  Feliaxel VIP
Fantastikt
2019-01-25

  ULJO
Vemodsvackert skrivet
2019-01-25

  Blomma-Stjärna VIP
fint skriftat i ömhetens tecken...
2019-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att återfå lugn, ro och harmoni!
2019-01-25

  Öknens Ros VIP
En text som andas vemod men också tröst.
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP