Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar

 

Du önskar att du som barn 

inte var sängvätare 

Du önskar att på den tiden 

Hade funnits alkoholmätare

 

Du önskar att din hud

Var bara lite blekare

Du önskar att du också kunde

Vara en förnekare 

 

Du önskar att din rygg

Kunde vara lite rakare

Du önskar att du inte var 

En sån upprorsmakare 

 

Du önskar att det fanns

Någon som kunde förstå 

Du önskar att du inte visste 

Exakt när han skulle slå

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Onomatoprofet VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-03 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP