Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"min nåd är allt du behöver" Inspiration 2 Kor. 12 Bild av konstnären och poeten Karl-Bo Lundstedt


Lejonet av Juda


Min nåd

är allt du

behöver


I svagheten

fullkomnas

kraften,


säger Paulus


När jag är svag

då är jag stark


"Gråt inte, för Lejonet av Juda stam, Davids rotskott, har segrat." Upp. 5:5

Vid det ordet från Gud en natt i Västervik som tioåring gav jag Gud itt hjärta.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-25 19:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart tryggt att veta...
2019-02-09

  Niliboy
Ja, vi är små, men också svaga, tills
Herrens nåd börjar verka tillsammans med en kopp grönt te! Då vi känner kraften!
2019-02-05

  Eva Helene VIP
Varmt och tryggt!
2019-01-27

  mare VIP
Underbart!
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP