Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här är jag, härifrån, här

jag är härifrån
och härifrån är jag
jag är jag
och jag är jag
jag är min identitet
krossa ekot
hör,
jag är jag
och jag är här
ekot krossades
ekot formade sin form
och sprängdes
men jag är jag




Fri vers (Fri form) av Ahmad A. Hafiz
Läst 414 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-25 19:50



Bookmark and Share


    Mim
Du skriver som om du vore en rymd! Bra skrivet! Du får en att ställa en av de mest grundläggande frågorna; Vad ryms i en människa?

2019-01-26

  Öknens Ros VIP
Aldrig bli annat än jag.
2019-01-26

  Blomma-Stjärna VIP
gillar mycket - kul att läsa din dikt efter att jag skrivit min; om att svälta egot
för levande livets skull
2019-01-25

  objekt3
Värt
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ahmad A. Hafiz