Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande livet

Orkar inte namnet
på varifrån
jag rymde
för så länge sedan...

Kvar står
allt jag lärde
som glädje
över egen dörr

papper runt
fingrar och tår
för viss värme
i barsk vinter

att sitt hjärtas längtan
vara beredd att följa
att låta sitt ego svälta
för det levande livets skull!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-25 20:10



Bookmark and Share


  Quasimodo
En rymling i levande livet som följer sitt hjärtas röst, gillar!
2019-03-05

  KattenKin VIP
Ännu en berörande text, erfarenhet som poesi.
Bra från början till slut. Ett fint hjärta mellan raderna. Den sparar jag.
2019-02-03

  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2019-01-30

  Anya VIP
Fin text.
2019-01-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Du diktar uppbrottets smärta kontra att välja hjärta och liv, mycket bra!
2019-01-27

    ej medlem längre
Berörande rader, speciellt finalen.
2019-01-27

  lila fjäderblomman VIP
Blir så rörd över din text! kram
2019-01-26

  ULJO
Så fint "levande livets skull"
2019-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om att följa hjärtats röst!
Fingrar och tår var kalla men hjärtat var varmt!
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP