Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ

 

Jag har inget jag, endast en själ.
Jag vaknar klockan 4 på natten
i landet limbo, och undrar vem jag är.
Mitt liv är underbart, och ett helvete.
Jag avundas alla som inte tänker.
Min hjärna är som en tomteverkstad,
ett oöverskådligt kaos, att gå vilse i.
Min kärlek är en svetslåga och balsam.
Min glädje gråter, och min sorg ler.
Jag har inget jag. endast en själ.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-25 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP