Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina obesvarade känslor som får min själ att blöda


Allt det jag vill och önskar

Jag vill så gärna vara nära dig
Jag vill känna din varma hud under mina fingertoppar
Jag vill se dig lycklig varje dag
Jag vill se glöden i din själ

Jag vill att du ska få vara frisk och må bra
Jag vill lindra din sorg och smärta
Jag vill att du ska känna dig älskad och trygg
Jag vill att du ska kunna leva utan tomheten som bästa vän

Allt jag vill säga dig håller jag inom mig och det gör så ont att min själ blöder
Jag tittar bort och biter mig hårt i läppen för att vara tyst
En dag hoppas jag att du blir lycklig och får uppleva allt det jag önskar dig
Även om det gör ont inom mig, så önskar jag att du hittar någon att älska
Någon som gör att din själ glöder utav liv och lycka

Jag kan inte ge dig det jag vill att du ska ha, för du känner inte som jag
Så allt jag kan göra är att önska att du finner det du vill ha och att du blir lycklig
Allt det jag vill säga dig hamnar här, svart på vitt
Varje ord bär mina känslor, de flyger bort och försvinner snabbt

Det är bara inom mig som glöden brinner starkt och klart
Jag kan inte släcka den, även om jag vill
Det gör så ont att känna det jag känner för dig
Allt jag hoppas är att någon fångar upp dig och ger dig allt som jag önskar dig




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-25 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer