Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar, älskar inte...


USCH

USCH, JAG HATAR DIG.
VARFÖR BRYR JAG MIG OM DIG?
USCH, JAG ÄLSKAR DIG.




Bunden vers (Haiku) av FridaWatson
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-25 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaWatson
FridaWatson