Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda läppar

Målar munnen röd
likt barn som ser snön falla

 

vill ut och leka




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-25 23:44



Bookmark and Share


  Federico Romano
Mycket i få rader.
2019-02-01

  Lars Hedlin
Så härligt! Pirr och känsla som väcker lust!
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic