Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falkbrev till himlen

 

Ren vit snö

på äppelträdens grenar

 

Mormor, jag saknar dig

De aldrig vilande händerna

Nära skrattet

Alla våra minnen.

 

Snön faller mjukt

som bardomens täcke

Lägger sig 

över mark och bilder

 

Din kram

Din röst 

 

I nyss fallen snö

flyger falken med saknad

Snöflingorna virvlar med vingar

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-26 01:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...
2019-02-11

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
en vacker sång
att stämma in i
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP