Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Ditt problem.

Jag tänkte att jag borde skämmas först.
Att jag hade gjort bort mig igen.
Men nej.
Det var inte alls så.

Det var mitt fel att jag förlorade dig...igen.
Det kan jag erkänna.
Det är lätt att göra det när någon säger att man är ''den enda'' just då.
Det är ren och skär lust.
Och det var aldrig mer än det jag förväntade mig.

Men jag gjorde det enorma misstaget att längta efter dig när begären skrek efter bränsle.
Men du var det perfekta bränslet.
Du har alltid varit högst upp.
Där uppe över alla andra.

Vännen, när ska du förstå att du är ren perfektion?
Det är inget som jag kan komma över på en natt.

Jag kommer alltid att vara galen i dina ögon.
Jag vet det.
Men det är helt okej.
För om du inte kan förstå att det är en komplimang så är det som alltid....
Ditt fucking problem.

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-26 04:20



Bookmark and Share


    mögel
Häftigt, känner igen samma sorts känslor i många av mina egna texter, främst "jag kommer alltid vara galen i dina ögon".

Tycker om "jag gjorde det enorma misstaget att längta efter dig."

En enkel text som är väldigt spot on
2019-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan