Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AB Tortyrcentrum

AB Tortyrcentrum (ABT) har nu etablerat sig i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har skrivit ramavtal med kriminalvården, sjukvården och ett flertal  kommuner där det finns behov av att reglera brukare och klienter. Vi har ramavtal med många kunder, vilket betyder att samarbete med oss kan leda till spännande uppdrag för såväl internationella bolag som innovativa, snabbväxande nystartade företag. Genom vårt senaste projekt ”Skada och reglering” har vi designat en serie val för den som önskar snabba, effektiva och bestående skillnader i uppförande och beteende hos klienter inom alla personkretsar inom LSS. Genom vårt dotterbolag ”Child - care and construction” når vi brukare inom förskola och grundskola både inom den privata och den offentliga sektorn. 

Tveka inte att ta kontakt med oss. För dig som blir anställd erbjuder vi reglerad arbetstid, kollektivavtal och handledning. Du är erbjuden friskvårdsbidrag och kan också välja en rad friskvårdsaktiviteter i vårt nystartade Friskvårdscentrum.




Övriga genrer av Respons VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-26 07:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Haaah
Satirisk
Sarkasm
Av högsta
Klass!
"Lobotomin
Hos Tortyr
-Centrum
gör dig fri"





2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP