Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivarstenen

Kanske bara en tanke
en ton som ljuder
ett förflutet minne
som ger en glimt, av

kärlekens glömda språk
en kraft som outtalad
ändå blir säreget levande
viskat i örats vindelgång.

Osynlig bland trädens dunkla valv
vandrande på stigen som gömts.

Försiktig frågande morgonömt
är tanken, vi går hand i hand
förnimmer det förflutna i nattens tystnad.

Känner med handens smekning
över den gamla stenens yta,
här skrev en gång ristaren
ett budskap med vemod och saknad.


© Bosse 25 januari 2015.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-26 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten