Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fakta är inte alltid osanning

 

Hon, människan, pratar

lite allvar med sig själv

men värjer sig till och från

medan hjärtat slår hårt 

 

I avståndet talar orden ett 

nytt språk, orden stämmer 

inte men det är för mycket 

att begära just i denna stund

 

 Hon känner att förnuftet 

 nu förstår att berättelsen 

 inte är den saga hon trodde

 Hon plågas av insikten

        

 Hon tar modet i ena handen

 och förnuftet i den andra och 

 låter känslan gråta klart

 Det tar sin stund 

 

  En stund...

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-26 09:38



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Berör mig djupt i det skeende jag befinner mig i nu!
2019-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Det som presenteras som fakta är ofta osanning, inte minst i media.
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP