Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lyssna på vad mamma säger

att lyssna på vad min mamma säger
har aldrig hört till mina starkaste sidor

redan som tvååring
när jag hade fått ett par nya gummistövlar

och mamma sa när jag gick ut i vattnet
vid stranden på stugan med dem
att ”Gå inte för långt ut nu så du får vatten i stövlarna!”

så sa jag ”Jag går nog fast mamma sa!”
och så gick jag längre ut och surprise, surprise,
fick in vatten i mina nya stövlar...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-26 10:29



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Om vi alla skulle lytt våra päron och alltid gjort som dem hade vi fortfarande gått klädda i djurhudar och bott i grottor och hur kul hade det varit he
2019-01-26

  Kungskobran VIP
Jag brukade lyssna på mamma men gjorde sedan ändå vad jag ville
2019-01-26

  Språk, hjärna!
:D
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP