Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min musikaliska eld

när jag var liten sjöng jag ofta med min mamma
en del av detta finns till och med inspelat på rullband
kanske det är från detta mitt musikintresse kommer?
det var alltså egentligen mamma som tände den elden...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-12 14:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sångboken sjung med oss mamma har jag ännu kvar.
Mamma brukade sjunga den med oss ibland, hon var en utmärkt pianist.
2019-02-12

  Språk, hjärna!
Tusinfoting Tjask...
2019-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP