Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart!

Snart får jag vandra i skogen igen, dess knöliga stig gör mig nöjd.
Snart känns doften från gran och tall, fyller min sinnen.

Det doftar av mossan på stenarna och myrorna de flitiga vaknar.
Det strålar från solen ner genom grenverken, skimrar som guld.

Tänka att jag får vara en del av detta stora.
Känner mig tacksam!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-26 12:38



Bookmark and Share


  Pilträd
Längtar <3
2019-01-31

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till vår fina natur!
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP