Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loggat in i kaffejobbet...

Jag har loggat in i kaffejobbet.
Kaffeautomaten är jag.
Jag har druckit två koppar med kaffe, och symptomen om varsebliven galenskap ifrån kaffe är dessa:
Ide`rikedom (Denna dalen gillar jag) :)
Sedan rusar hjärtat.
Känner mig hög tror jag.
Blir darrhänt.
Hjärtats rusning återstår...
Och fastän jag inte känner mig lika hög längre...
Så får jag ytterligare ett symptom, eller två om jag är nogräknad...
Det känns som om jag har tappat ansiktet, som om ansiktet inte var verkligt, till att börja med, och slutligen domnar läpparna bort.
Men det är det värt...
Eller?
Allt för konsten!?
På segertåg...




Bunden vers av Mim
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-26 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig känsla Mim, låter som ett rus, kärlek eller stillad abstinens.. kanske båda :)
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mim