Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTROSPEKTION

Är jag en underlig filur,
ett särskilt konstigt fall?
Jag vet ju inte var och hur
och sällan vart jag skall.

Jag vet ej heller vad jag vill
och inte vad jag borde.
Jag vet ju varken från och till
och knappast vad jag gjorde.

Jag är nog bara den jag är
i enlighet med min natur.
Jag skall nog vara just så här,
en tveksam, frågande figur.

Jag kanske är som alla ni,
som frågar er och undrar
i samma slag av bryderi
och samma sak begrundar?




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-26 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP