Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarbris

det finns en mörk nyans - fäst vid denna stjärnglans -
kontur

låt oss -
leva livet som hycklare -
låter de oss - vara
- kanske

en får ha sig med sitt trams -
prata marx - vara fin - givmild -
och
med ett inställsamt leende hävda sig -
solidarisk

men solidariteten är död
- hedonism -
- individualism -
de - ordnar veckovisa ravepartyn -
i våra hjärtan

och adoptivfarsor lovar - dyrt och heligt-
att skada den som flyr -
att skända vår natur -
att slå ner den som är sjuk -
- att han syndare ska hänga -

han hissar flaggan i topp - njuter av dess härlighet -
blått -
gult -
sprider sin ariska säd för vinden - han ler -
små vit fläckar i -


Jag ber till gud om helvetet.

- Fader -

Låt dem brinna.




Fri vers (Fri form) av Herr Spenat
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-26 15:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är en bön du inte får besvarad.
Gud vill att alla människor ska bli frälsta.
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Herr Spenat
Herr Spenat