Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På förekommen anledning

Jag har börjat sätta ord på gemenhet; 

och önskar mer gemensamhet

Förut var jag en vanlig försynt pojke

som hade hyggliga föräldrar.

och som inte visste om ords bedrägliga kulör

'Nu är jag en äldre man som inte tvekar att säga ifrån;

när elaka människor sätter sig på vanliga hyggliga mämnniskor

Jag bryr mig när folk är otrevliga , okunniga, illasinnade och korkade;

när de angriper andra människor på ett ohumanitärt sätt

Det är när man lärt en läxa i ödmjukhet;

som man kan sätta ord på sin skörhet inför livet;

och kunna växa som människa 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-26 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP