Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

januarinatt.

26/1 2019

hennes vita vingar
omsluter mig
vaggar mig till sömns
i denna kalla vinternatt
hon vill mig bara väl
vackra fina fröken Snö

jag hör inte hemma
här där jag går
alla pratar runt omkring mig
men jag är inte med
jag syns inte - lika vit som hon, är jag -
och det märks, speciellt där här
i den snötunga natten

och mina tårar faller ej något mer
de fryser till is inuti
men det gör inget
för hon vakar över mig
min fina vackra fröken Snö

-




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-26 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP