Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filosofiska tankar


Inte mer än människa

Vi har vår frihet
åtminstone
om det är ordnat
med tak över huvudet
och mat för dagen

Om man tänker
lite internationellt
lever vi i Sverige
som i en skyddad verkstad


Livet får vi till skänks

Villkoren under uppväxten
är högst variabla
ytterst sällan materiell nöd

Känslomässig nöd
pratas det sällan om
men den finns
på de mest oväntade ställen








Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-26 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP