Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fann min vän igen

Glädje

Jag fann dig

Det är inte ofta ÄKTA vänner korsar min väg

Våra vägar möts igen




Fri vers (Fri form) av Guldstrimma
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-26 19:04



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja fin känsla!
Att hitta det som
var, kan det stämma
att bildbokens
författare i Linköping
hör hemma?

2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Guldstrimma
Guldstrimma