Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var inte så egotrippad


Begränsning

Samma gamla tankar
Om det kom en ny tanke nån gång
puttas den in
inom ens egen begränsning
blir
samma gamla tanke
den också
begränsad
på grund av
egocentricitet






Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-26 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP