Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRE GYLLENE LÖV

 

Det finns ett träd
med tre gyllene löv
om spelar och sjunger
om livets tre goda ting

Det första har korsets form
spelar om all den djupa tro

Det andra bär ankarets trygghet
sjunger om hoppet
och att på livets hav få ro

 Det tredje ser ut som ett hjärta
sjunger och glöder av innerlig kärlek

Tre gyllende spelande sjungande löv
är allt vad trädet behöver
för att klara livets hårda storm
Vad annat som klär lövet är över

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-26 19:30



Bookmark and Share


  Minkki VIP
De sjungande löven, precis som i sagan fångar Du dem i verkligheten
2019-02-08

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint!
2019-01-30

  Feliaxel VIP
Tro hopp och kärlek viktigt i livet
2019-01-27

  Eva Helene VIP
Så fint detta!
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP