Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna


Dagarna är omgivna av ingenting

det händelselösa förloppet

ersätter varandra

i ett oändligt

stort

evigt

svart håll

existensen deporteras

till ingenmansland

i väntan på att finnas

människorna gråter

bakom den kusliga gardinen

som dräper synerna

och förtunnar vår hud

i mörkret




Fri vers av Minona
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-26 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona