Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ondska och elakhet ett existensberättigande

Har ondska och elakhet ett existensberättigande;

och i så fall varför ?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Valter Örn VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-26 20:52



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Kanske finns det för att man
rätt ska uppskatta de goda krafterna som finns.
2019-01-26

  Annie b'larsson VIP
Frågan är väl något felställd kanske.
Existensberättigande? Den finns där. Vad den beror på kan man lära sig när man studerar dess natur. Det vore skönt om den inte fanns tycker jag. Skjut den!
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP