Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten, Tomtar, och Gräshoppor

En oändlig skog som sträcker sig bortom alla gränser.

Det hörs ljud från alla olika håll.

Landa se dig omkring och betrakta den skönhet som står framför dig.

Fortsätter längre in.

Hittar en stubbe med diverse svampar och vegetation, hjärtat bultar hårdare.

Ser inte himlen längre för alla löv.

Det är mörkt men varmt.

Lägger mig ner bredvid stubben och väntar på min kära.

Hon är här snart.





Övriga genrer av SamuelP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-26 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP