Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Färgad blackout


Färgerna smälter samman
Som från en dimmig lins
Likt ett töcken av rus
Eller konsekvensen av ett kraftigt slag mot huvudet.
Dina sinnen är rubbade
Du snappar upp klara färger.
Ett starkt ljus.
Skarpa kontraster.
Ingen tar notis av din vingliga dans.
Den sker i skymundan och varar blott bråkdelen av en sekund - en kort tidsrymd - sedan är allt åter på plats. DU är knivskarp igen. Var var du? Vad hände?
Var allt bara en illusion?




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-26 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP