Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långhelg

dinosaurierna kom upp från jorden
rester av köttätande medvetanden
krafsade sig tillbaka
du tyckte det hela lät orealistiskt
zombiedinosaurier, vafan
det är för löjligt
jorden kan inte gå under så här
du sa
vi måste ut nu, stoppa det här
ljudet av skrikande människor, blåljus
miljoner år gamla vrål
du glömde, jag sa det, du glömmer
det är tisdag
om vi agerar snabbt
innan de klipper kommunikationslinjerna
vi hinner få ner åtminstone resten av season 3
offlinemode på netflix
fortfarande tagen över hur du kunde se det här
som något negativt




Fri vers (Fri form) av aloc VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-27 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP