Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


slik sörja skriftas själviskt


infami

 

sårande såphal smälek

slipprig slirig sliskig skändlighet

 

smutsig snuskig slughet

stötande skabrös skam

 

skakande skrämmande styggelse

spott spe spya

skymfande snorig snyting

skändar skamlös

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Concordia
Läst 442 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-27 00:54



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Läs noga!
2019-01-27

    Sefarge VIP
Nöffelinöffnöff!
"Katten ser ner på
Människan. Hunden
ser upp på människan
Grisen är den ende som
är vår jämlike!"
W.Churchill
;)
2019-01-27

    ej medlem längre
Det språk som den Bysantinska kulturen hanterade lämpade sig inte för vetenskap och reflektion. Det språket växte fast i formen

Men det gör inte den här texten. Jag skulle vilja använda ordet: generativ semantik. Här grundstöter ingen form, utan allt är i utandning. Kartläggning pågår.
2019-01-27

    Roger Runkar Ragnar
Läs noga !
2019-01-27

    Roger Runkar Ragnar
Trippelbottnat är väl bara förnamnet efter en elfte djupanalys av den delikata ingressen, som kanske just nu väger tyngst !
2019-01-27

    Roger Runkar Ragnar
Är detta mamma sugga som ligger där och snusar i godan ro ?

Det ser mysigt ut.
2019-01-27

    Roger Runkar Ragnar
Moder Nistisk dikt alldels så där egenartad till sin natur.

Denna fria motviktsdikt balanserar upp hela härligheten.

Både smutsig och snuskig slughet, blir väl en alldeles unik kombination.


Och två nya ord fick jag dessutom lära mig, alltid lika roligt att förkovra sig i ordträsket.


Det kan vara egenterapi att skriva i allitterationens gränslösa avgrund.


Till synes kan detta verk spela dig ett spratt a´la rappakalja, men skärper du till dig en grad eller två.
Så existerar det seriöst djup i flera strofer.

Läs noga !

2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia