Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min halvbror


Ville


Vet du.

Att jag räddade ditt liv.


Flera gånger.


Jag gjorde vad jag kunde.


Och.


Jag tog så många slag för dig.

När han kom in.


Men jag skyddade dig.

Lade mig över dig.

Och tog sparkarna.

Och slagen med min kropp.

Och tröstade dig.


Men du minns inte detta.

Du var så liten, så svag.

Ett litet barn.

När han var dum emot dig.


Minns du detta?


Jag försvarade dig.

Hela vägen innan.

Du hamnade på fosterhem.


Inser du hur mycket stryk.


Jag tog för dig?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2019-01-27 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP