Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår nuvarande verklighet

 

 

 

Avkriminalisering av vår verklighet

är nödvändigt 

för vår överlevnad 

ur mänsklig synpunkt.

 

Vi kan inte ha ett Sverige 

av våldtäktsoffer

och våldtäktsmän!

 

Att de sedan lägger skulden

på dig och mig 

vi från de ursvenska skogarna

födda vid älvarnas brus.

 

Om någon av oss är kristen

eller ateist

har vi bibel och katekesen

tillsammans med Birger jarls kvinnofridslag

in i märgen.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-27 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP