Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papi papi

Det förblir en olöst gåta för mitt hjärta
att aldrig nånsin kommer kunna knäcka

Hur kan man se på sitt barn
Och vilja spy
Och sedan gör det
Galla över den lismande lögnerskan som tär och tär

Men såra en isbit är svårt
Så därför måste man ta i lite extra hårt

Så då gör det




Fri vers av Hanna S
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-06-19 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S