Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tingen

Någorlunda
är ingalunda
sammalunda
men kanske
annorlunda.

Någonting
är ett
mellanting
mellan
ingenting
och
allting.

Någorlunda
är någonting
annorlunda
än ingenting
men kanske
sammalunda
mellanting
som ingalunda
och allting.




Övriga genrer av Nils-Ivar Lindström
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-27 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström