Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baldakiner

Rispa mitt minne med din blus av crêpe de Chine.
Kommer du ihåg den som ägde natthimmelens doft?

Smek min rädsla med din andedräkt av barndomssvek.
Minns du den som var tryggad i livets förgänglighet?

Håll min sorg med din tystnad av bladguld.
Erinrar du dig den som skälvde av längtans lust?
-

För mig under dina baldakiner, min älskade, på våra förlusters trottoar.




Fri vers (Fri form) av Philip K
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-27 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip K