Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DINA HÄNDER

 

Du höll mig

i dina händer

 

en flygfärdig

fågelunge

 

och jag svävade

mot himlen

 

genom fluffiga moln

över obrukad mark

 

till sann frihet

i lustens saliggörelse




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-01-30 17:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Åh så fint! Sött och sensuellt.
2019-02-03

  Fulbergarn
Härligt svävande text
2019-02-01

  Fem hjärtan VIP
Härligt frigörelse svävar genom din fina dikt!
2019-01-31

  Solstrale VIP
Innerligt mjukt och fint!
2019-01-31

  Niliboy
Fint om växandet å frigörelsen, men lustens saligörelse?
2019-01-31

  ULJO
Så fint
2019-01-31

  Feliaxel VIP
Vackert skaldat
2019-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att få hjälp av kärleksfulla händer för att kunna flyga med lust och glädje!
2019-01-30

  Öknens Ros VIP
Att känna den inre friheten förlösande.
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP