Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fina minnen är smycken jag bär inom mig

Minnen från stunder vi haft
kommer upp i mina tankar
minnen som jag burit inom mig
de har vaknat till liv igen.

Jag bär dessa minnen
med stor stolthet
minnen från stunder med dig
de får bli mina vackra smycken
jag bär inom mig.




Fri vers (Fri form) av Guldstrimma
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-27 12:12



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Minnet bra att ha
och ta till, samla i
och en källa att
ständigt ösa ur
har man tur
ändras aldrig
minnets struktur!


2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Guldstrimma
Guldstrimma