Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som flög som en regnvåt fågel


Alla dessa minnen gömda
bakom en mörk mur av drömmar
som sagor på ett hav
där ingen kust är synlig

Jag följer dig på avstånd
över ängen mot den lilla sjön
som blev en port för någon
för mycket längesedan

Hon som flög som en regnvåt fågel
över marken som vi båda anar




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-27 12:18



Bookmark and Share


  prinscess VIP
En text med mycket känslor
2019-01-27

  Ulf Carlsson VIP
Känslosam och associationsrik dikt med ett personligt tilltal och öppen för tolkning. Tål att läsas många gånger!Spännande metaforer i första strofen. Sista strofens anapester lyfter fint.
Jag saknar punkter som avslutning på de två första stroferna, men tycker om att du lämnar den sista öppen utan punkt.
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP