Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Förbjud politik för dem som inte tilllåter kommentarer!

 

Poeter.se är en poesisida men en del använder det här som en ren propagandasajt.  Redaktionen tillåter det eftersom vi här i Sverige har åsiktsfrihet. Men de som sprider propaganda tillåter inte att man argumenterar mot den propagandan genom att stänga av kommentarsfältet ( privat kommentar kan man skriva men det är ingen som ser så det räknas inte). Så man vill ha rätt att säga vad man tycker men förbjuda andra att tycka nåt annat. Där slutar åsiktsfriheten. 

Jag tycker att man (redaktionen) borde införa en regel när det gäller politiska texter: tillåt kommentarer eller så får du inte skriva politiska texter. Enkelt. Nu ska jag återgå till att skriva poesi. 
Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Onomatoprofet VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2019-01-27 12:21Bookmark and Share


    Lars Gullberg VIP
Helt rätt. Ja vi minns ju en viss herre jag ej behöver nämna vid namn. Redaktionen borde lärt sig något på vägen, men tyvärr så sipprar ren propaganda ut på sajten. Jag har ingenting emot propaganda som sådan, men när den slår på oliktänkande och människors lika värde. fascism, rasism, religiös fanatism som slår på alla människors lika värde skadar den sajtens värdegrund. Ja, detta är ett forum för poesi, ingenting annat. Bra påminnelse.

Tack/Lasse
2019-01-29

    ej medlem längre
Prosa och poesi kan vara väldigt giftigt sätt att föra fram sitt budskap.

Och det är inget nytt borgerlighet nationalism osv. har många författare gett sig på och huggit på i romaner

Det är problematiskt att skriva från hjärtat för SD antar jag. För att jag har inte sett någon poesi eller prosa om just hatet som jag kommer ihåg eller har en poetisk närvaro.
2019-01-28

  Birk Andersson
Överlag hör väl inte politisk propaganda hemma på en sida för poesi, varken med eller utan kommentarer...
2019-01-27

  Staffan Nilsson

Bra!
Ja, de ger en otäck föraning om vad som händer när fnattkristna och populister får för stor makt - bara deras röster får höras, ingen opposition tillåts.

2019-01-27

  The Lee Roy Williams
Propaganda apparaten skyddar dom på alla vis !
2019-01-27

    Lars J
Bokmärkes också för att få den uppmärksamhet som texten förtjänar
2019-01-27

    Lars J
Tror att de flesta här vet/märker vilka du talar om och om tillräckligt många blockerar dem och inte ger dem uppmärksamhet så försvinner problemet av sig självt "Dont feed the trolls" själv har jag sedan länge blockerat de "politiska se på mig typerna" och "här är jag och tycker till narcissisterna" sedan finns det en och annan mentalpatient som förmodligen sitter på någon avdelning med tillgång till internet som sprider sina idéer här också. Så jag tipsar alla att blockera ni vill och håller ni er på rätt nivå så blir ni antagligen inte blockerade :-)
2019-01-27

  Gunnar Hilén VIP
Mycket rimlig begäran !
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP