Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kameran

Slätta händer
tar kameran
för att föreviga
stunderna
blicken rör sig inte
fingrarna knäpper
den röda knappen
bilderna blir kvar i apparaten
snart glömmer vi
var fotografierna finns




Fri vers av Minona
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-27 12:55



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Jag tänker att det på sista raden borde stå 'var' o inte 'vad' ? Annars bra skrivet.
2019-01-28

  Karl Göte Simon Eriksson
Ja snart glömmer vi kanske att vi själva har ett minne. Fin dikt.
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona