Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* 20 november 1987 -- 4 juni 2006 †


\'\'2 veckor, en evighet men samtidigt bara 2 veckor\'\'

2 veckor utan Danne
Saknaden
Är så jävla obeskrivlig
Jag fick veta det först för 1 vecka sen
Men
Det känns som en jävla evighet
Samtidigt så nyss
För tårarna
Fortsätter rinna
Det är värst på nätterna
Men jag gråter på dagen med
Det första jag tänker på på mogronen är dei
DanneDanneDanne
Det jag tänker på medans jag pratar med andra
\"Danne kommer aldrig tillbaka\"
Viskar en röst i mitt huvud
Nej, den skriker ut det
Det sista jag tänker på innan jag tillslut somnar med huvudvärk av gråten

Danne finns inte mer, och han kommer aldrig mer tillbaka.




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 625 gånger
Publicerad 2006-06-19 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet