Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagen den 22 december 2018

För att allting med honom bränns.
Min hud, mitt hjärta, mina ådror.
Bara hans namn bryter av mig på
mitten.

Inte alla slag i världen kan få mig
att släppa honom nu.
Bokstavligen ingenting kan få
mig att släppa.

Jag är ingen utan honom.
Jag minns inte något innan honom
heller, inga känslor eller dofter
känns bekanta.
Bara mina känslor för honom
och hans doft.

Bara hans hud mot min och hur
jag känner varje millimeter av hans
kropp.
Bara han som kan få hela mig att
explodera.

Men också han som låter mina
tårar vagga mig till sömns natt
efter natt.
Hans ord som har flyttat in i mitt
huvud.
Hans händer som har märkt min
kropp.

Och jag undrar när han hade tänkt
att försvinna helt.
Så att jag kan få förlora mina känslor
och få ro i stormen han har skapat
inuti mig.

Varje dag ger jag bort en del av mig
själv till honom.
Och snart finns jag inte.




Fri vers av Assia VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-27 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP